„Ai lovitură liberă cu noi”

Concurs cu premii în magazinele Merkúr şi Market

 

ELAN TRIO SRL (sediu: Odorheiu Secuiesc, str. Rakoczi Ferenc nr. 90.; număr înregistrare: J19/242/1993), denumit în continuare ELAN TRIO sau societatea, organizează jocul promoțional cu denumirea „Ai lovitură liberă cu noi” , denumit în continuare „Joc promoțional”. Publicarea, organizarea jocului promoțional, condițiile de participare, desemnarea și publicarea câștigătorilor, precum și toate aspectele legate de gestionarea și protecția datelor legate de acestea sunt reglementate de prezentul regulament de participare, după cum urmează:

Denumirea concursului:

Ai lovitură liberă cu noi

Derularea concursului:

Pentru a participa la concurs, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • solicită talonul colector de puncte, intocmești și semnezi
 • Fiecare 40 de lei cheltuiți valorează 1 punct – colectează punctele!
 • lipește punctele pe talonul colector

Premii garantate:

 • 10 puncte – 6 beri Tiltott Csiki krémsör – cu predarea talonului colector – intocmint și semnat
 • 15 puncte – 1 sticlă de Alexandrion 5* 0.7l – cu predarea talonului colector – intocmint și semnat

Atenție: premiile sunt garantate numai în magazinele Merkúr și Market (nu sunt valabile în magazinele Szuper), în perioada 28 mai – 11 iulie 2018.

Taloanele colectoare cu 20 de puncte colectate și completate, participă la tragerea la sorți. Ai posibilitate de a câștiga una dintre premiile:

 • 5 mingi de fotbal Cupa Mondială 2018 Adidas
 • 3 televizoare LED SMART TV LG, 80 cm, HD

Data tragerii la sorți:  11. 07. 2018

Câstigătorii vor fi anunțați prin telefon în data de 12.07.2018.

Jocul este deschis tuturor persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, cu excepția angajaților S.C. Elan Trio Srl., care completează corect talonul colector de puncte.

Declarație privind gestionarea datelor

Cu ocazia Jocului promoțional, societatea, în calitate de operator de date, gestionează următoarele informații personale ale participanților:

 • nume,
 • adresă,
 • telefon,
 • adresă email

Datele cu caracter personal vor fi gestionate, pe de o parte, în scopul predării premiilor jocului promoțional, iar pe de altă parte în scopuri statistice.

Temeiul legal pentru gestionarea datelor cu caracter personal constă în consimțământul participantului ce poate fi retras în mod liber, care este furnizat în mod expres în momentul participării la jocul promoțional. În cazul retragerii consimțământului, societatea șterge datele personale furnizate din sistemul său. În cazul în care consimțământul pentru gestionarea datelor cu caracter personal are loc înainte de tragerea la sorți sau predarea premiilor, trebuie desemnat(i) (un) câștigător(i) înlocuitor(i) în locul participantului în cauză.

Gestionarea datelor are loc până la retragerea consimțământului.

În timpul gestionării datelor, participantul are dreptul să solicite accesul la date, transferul, rectificarea, ștergerea sau transferul datelor cu caracter personal către un alt operator de date.

Societatea gestionează datele cu caracter personal conform Regulamentului general privind protecția datelor nr. 2016/679 / UE. Dacă doriți să primiți informații personalizate cu privire la gestionarea datelor Dvs. cu caracter personal de către noi (scopul, baza juridică, sfera datelor, transmiterea datelor, durata gestionării, logica creării de profil), puteți solicita acest lucru la datele de contact de mai jos: (e-mail , telefon, adresa).

Furnizarea de date se face în mod voluntar. În cazul eventualelor încălcări ale drepturilor Dvs. cu privire la prelucrarea datelor Dvs. personale vă puteți adresa la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, datele de contact fiind: (Adresa de corespondență: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, Romania., Telefon: +40.318.059.211,+40.318.059.212  Fax:+40.318.059.220, E-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web: http://www.dataprotection.ro).

Societatea nu va dezvălui datele către părți terțe altele decât operatorii de date / responsabili pentru a lua legătura în scopuri de vânzări, respectiv nu le va publica, excepție fiind publicarea numelor câștigătorilor pe pagina sa de web.

Materialul informativ privind gestionarea datelor de către societate poate fi accesat pe vb2018.merkuraruhaz.ro