Velünk labdába rúghatsz

A Merkúr és Marketben üzletekben érvényes nyereményjáték

A nyereményjáték szervezője

Az ELAN TRIO Kft. (székhely: Székelyudvarhely, Rakoczi Ferenc 90.; cégjegyzékszám: J19/242/1993; a továbbiakban: az ELAN TRIO vagy a társaság) nyereményjátékot hirdet „Velünk labdába rúghatsz” (továbbiakban: „Nyereményjáték”) címmel. A Nyereményjáték kiírását, megszervezését, a részvétel feltételeit, a nyertesek megállapítását és közlését, valamint az azzal kapcsolatos valamennyi adatkezelési és adatvédelmi kérdést a jelen részvételi szabályzat rendezi, az alábbiak szerint.

Nyereményjáték neve:

Velünk labdába rúghatsz

Nyereményjáték menete:

A játékban való részvételért a következőket kell tenni:

 • a pénztárostól igényelt pontgyűjtő füzetet kitölteni a személyes adatokkal és aláírni
 • 40 lejre vásárolni,
 • a pénztárostól kapott matricát (pontot) felragasztani,

Garantált nyeremények:

 • 10 pontért – 6 darab Tiltott Csiki krémsör – ehhez a pontgyűjtőt le kell adni,
 • 15 pontért – 0,7l 5*Alexandrion szeszes ital– ehhez a pontgyűjtőt le kell adni,

Figyelem: ezeket a nyereményeket 2018. május 28. és 2018. július 11. között, kizárólag a Merkúr üzletekben (a Szuper üzletekben nem) garantáljuk.

A 20 pontos füzetek sorsoláson vesznek részt. Nyerhet:

 • 5 darab VB 2018 ADIDAS labdát
 • 3 darab LG LED SMART, HD, 80 cm TV-t

             A sorsolás időpontja július 11.

      A nyerteseket 2018 július 12-én telefonon értesítjük.

A játékban részt vehet minden 18 életévet betöltött vásárlónk, kivétel az Elan Trió munkatársak, akik helyesen kitöltik a pontgyűjtő füzetet.

Adatkezelési nyilatkozat

A Nyereményjáték során a társaság, mint adatkezelő a résztvevők alábbi személyes adatait kezeli:

 • név,
 • lakcím,
 • telefonszám
 • email cím

Az adatkezelés célja egyfelől a Nyereményjáték díjainak átadása, másfelől pedig statisztikai elemzés készítése.

A személyes adatok kezelésének jogalapja a résztvevő szabadon visszavonható hozzájárulása, amelyet a Nyereményjátékra való jelentkezése során kifejezetten is megad. A hozzájárulás visszavonása esetén a társaság a megadott személyes adatokat rendszeréből törli. Amennyiben a személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulásra a nyeremények kisorsolását vagy átadását megelőzően kerül sor, az érintett résztvevő helyett pótnyertes(eke)t kell megállapítani.

Az adatkezelés a hozzájárulás visszavonásáig tart.

Az adatkezelés fennállása alatt joga van kérni a kezelt személyes adatok ismertetését, átadását, helyesbítését, törlését, továbbítását más adatkezelőhöz.

A társaság a személyes adatokat, a 2016/679/EU általános adatvédelmi rendelet rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Amennyiben személyre szóló tájékoztatást kíván kapni az Önhöz kapcsolódóan általunk kezelt személyes adatok kezeléséről (az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, az adatok köréről, az adatok továbbításáról, a kezelés időtartamáról, a profilalkotás logikájáról), azt az alábbi kapcsolatfelvételi ponton teheti meg: (e-mail, telefon, cím).

Az adatszolgáltatás önkéntes. Ön a személyes adataira vonatkozó jogainak vélelmezett megsértése esetén az Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personalhoz fordulhat, a következő elérhetőségeken: (Levelezési cím: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania., Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212  Fax: +40.318.059.220, E-mail: anspdcp@dataprotection.ro,  Honlap: http://www.dataprotection.ro).

A társaság az adatokat az adatfeldolgozóként igénybe vett / üzletszerzési megkeresésekért felelős kivételével harmadik személy részére nem továbbítja, illetve a nyertesek nevének honlapján történő megjelenítése kivételével nem hozza nyilvánosságra.

A társaság adatkezeléséről szóló tájékoztató elérhető a vb2018.merkuraruhaz.ro oldalon.